20 Συμβουλές για το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι
1. Αφαιρέστε το λίπος από την γαλοπούλα & ψήστε την καλυμμένη με νερό ή χυμό πορτοκάλι ή γάλα - αποβουτυρωμένο. Προτιμάτε τα της σχάρας, βραστά ή στον φούρνο.
2. Τρώτε αρκετά λαχανικά ωμά ή ψημένα με τα γεύματα σας.
3. Αποφύγετε τα παχυντικά συνοδευτικά όπως πατάτες τηγανητές ή με σάλτσες μακαρόνια ή πιλάφια με κρέμες & προτιμάτε τα χόρτα τα βραστά ή ρύζι αχνιστό.
4. Δοκιμάστε μόνο ένα είδος από τα γλυκά - επιδόρπιο & σε πολύ μικρή ποσότητα & ικανοποιήστε την πείνα σας για γλυκό με φρούτο, φρουτοσαλάτα ή αποξηραμένα φρούτα.
Διαβάστε περισσότερα: 20 Συμβουλές για το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι